Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.07.2018 14:30 (Üye) Soru : Merhaba, 2016 ve 2017 yılları için KV ve KDV yönünden matrah arttırımı yapacağız, şirketin tecil terkin istisnası yoktur bu durumda kdv yönünden matrah arttırımı yaparken kv matrah arttırımı ile kıyaslama yapmamız gerekli midir? Teşekkürler

Cevap : KDV yönünden hesaplanan verginin olup olmaması ve beyanname verileme ay sayısının dikkate alınması gerekir.Bu nedenle (1) sayılı Genel tebliğdeki açıklama ve örnekleri inceleyiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.