Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 02.10.2018 13:26 (Üye) Soru : Limited şirketler için şuan faturala ve benzeri evraklarda tescilli sermaye durumu ve şirket müdürü bilgileri yer almalı mıdır.?

Cevap : TTK 39.madde ve vergi usul kanunu ilgili bölümlerinde, Buna göre, 01.01.2014 tarihinden itibaren ticari mektuplarda ve ticari defterlere yapılan kayıtların dayandığı belgelerde (fatura, gider pusulası, irsaliye, bilet, dekont, tahsilât ve tediye makbuzları, v.b. belgeler) • Ticaret Unvanı • Sermayesi • Şirketin/İşletmenin Merkezi varsa Şube adresleri • Vergi Dairesi vergi Numarası • Ticaret Sicili Adresi ve Numarası • Bağlı Olduğu Oda Kayıt/Üye No • Varsa İnternet Sitesi Adresi (Kapsamında olanlar zorunlu ) • İletişim bilgileri Telefon ve Faks bilgileri • e-posta adresi Bilgilerinin yer alması/bulunması zorunlu olduğu anlaşılmaktadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.