Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 02.11.2018 09:21 (Üye) Soru : Günaydın Firmamız bahçe mobilyaları satmaktadır Mobilya da kdv oranı 2018 sonuna kadar %8 olmuştur Bizim satmış olduğumuz bahçe mobilyaları (hasır veya tahta masa ve sandalye veya hamak vb) içinde kdv oranı %8 olmuşmudur Yoksa işyeri ve konut içinde kullanılmayan bahçe mobilyaları kdv oranı %18 devam edecekmidir? Teşekkürler

Cevap : Listede belirtilen mobilyalar için % 8 KDV uygulanır. Listedeki mobilyaları imal eden, toptan /perakende satan tüm mükellefler uygular. listede olmayan mobilyalara % 18 KDV uygulanır.Listeyi inceleyiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.