Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.11.2018 09:12 (Üye) Soru : 3.dönem kgv ödemesi çıkmaktadır fakat kgv ödemesi yapılmadı yılık kurumlar vergisinde zarar çıkacağından çıkan kgv vergi için haciz işlemi başlatılır mı ne kadar sürede başlar kurumları verince terkin işlemi sonrası çıkan kgv silinir mi

Cevap : Haciz işleminin ne zaman başlayacağını biz bilemeyiz. KV beyannamesi verilmesi ile tahakkuk eden GV terkin edilir.Ancak Gecikme zammı hesaplanarak tahsil edilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.