Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 09.01.2019 10:26 (Üye) Soru : Merhaba, PTT-etebligat adresi almakla ilgili olarak, LTD Şirketler de zorunlu mudur. Bizim zaten TNBKEP adresimiz mevcuttur ve Vergi Dairesine de tebligat adresimiz bildirilmiştir. Bu yeni çıkan PTT etebligat adresi sadece PTT tebligatları için midir. alınmazsa ne gibi olumsuz sonuçlar doğurur. Teşekkürler..

Cevap : Kanun gereği sermaye şirketlerinin tamamı almak zorundadır, Bu düzenleme ile elektronik tebligat adresi olarak bu alınacak adres kullanılacaktır, başkaca bir elektronik tebligat adresi kullanılmayacağı değerlendirilmektedir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.