Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.03.2020 13:38 (Üye) Soru : Merhaba ilgili Vergi dairesi kayıtlarındaki ana 518 Sıra No’lu VUK Genel Tebliği kapsamında belirtilen sektörler arasında yer almadığından mücbir sebep durumundan yararlanamamaktasınız. Yani , hiç bir uzatmadan faydalanamıyor muyuz..Nisan KDV beyannamesi Mayısda mı verilecek..

Cevap : Ertelemeden yararlanamayan mükellefler tüm beyanname ve bildirimlerini normal sürelerinde verecek ve belirtilen vadede vergiler ödenecektir.Nisan ayı KDV beyanı Mayıs da verilecektir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.