Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.05.2020 17:57 (Üye) Soru : Merhabalar; 2020-ocak-şubat-mart dönemi 3 geçici vergi göre aylık berat gönderimi yapıyorum. Yalnız mizan düzenlemesi ve kontrolünü ay bazında kontrol etmeyilim. ÖRNEK:01 OCAK-31 OCAK ARASI ay ay bakmam lazım Yoksa mizan düzenlemesi ve kontrolünü yaparken 01 OCAK-31 MART arasında yapmam lazım İYİ ÇALIŞMALAR

Cevap : Değerli Meslektaşımız; Dosyalar aylık olarak hazırlanacaktır (Örn. 1 Ocak - 31 Ocak gibi ) iyi çalışmalar dileriz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.