Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 09.07.2020 17:13 (Üye) Soru : Merhabalar, ikço 21/06/2020 bitti işkur danışmanına sorduğum da kalan 22-06/30-06 2020 arası 9 gün için NÜD faydalandırabilirmiyiz diye sorduğum da hem kço hemde nüd olmaz dedi fakat szi bu konuda cevaz veriyorsunuz üstadım bu hususda meslektaşlarımızı bir taraf yanlış yönledirmesin bu konu da net bilgi istiyorum. Syg.

Cevap : KÇÖ sonlanan işyerleri kalan bakiye günlerinde NÜD başvurusu yapabilir ve eksik gün kodu 29 olmalıdır. ( Kaynak SGK Kurum Başkanı ve İŞKUR Genel Müdürü)
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.