Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 29.01.2021 17:38 (Üye) Soru : üstadım kolay gelsin, 25.01.2021 de defter beyandan onayladığımız muhsgk eki 2756 sgk bildirimini sistem yoğunluğu nedeni ile onaylamamış, yeni farkettik, ceza durumu ne olacak, sistem hatasını da mı biz yükleneceğiz, bu konuda bir gelişme var mı acaba ? asıl bildirimimizi defter beyandan mı yapacağız yoksa elden v2 ekranından mı vereceğiz. yardımınızı rica ederim.

Cevap : Sistem hatası ise bağlı bulunduğunuz sgm ile iletişime geçiniz ve dilekçe ile düzeltme talebinde bulununuz. Değilse V2 den düzeltme yapınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.