Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.06.2021 15:04 (Üye) Soru : Merhaba, 8 günlük yasal süreyi geçtikten sonra temel senaryolu e faturayı KEP yoluyla iptal edebiliyor muyuz? Bu şekilde 8 günlük süre geçtikten sonra iptal edilen faturayı Mayıs 2021 den itibaren ebelge.gib.gov.tr ye bildirebiliyor muyuz?

Cevap : Merhaba; elektronik fatura düzenlenip mükellefe iletildikten sonra 8 gün içinde iptal işlemi yapılabilmektedir. 8 günü geçen faturalar için iptal işlemi yapılamamaktadır. iyi çalışmalar dileriz
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.