Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 15.02.2023 15:13 (Üye) Soru : merhaba , değerli konut vergisi için yönetim kurulu üyesinin adına 3 meskeni vardır 3 mesken ayrı ayrı değerli konut vergisi 2022 yılı için belirlenen 6.173.000 altında kalmakta fakat üçünü bir toplarsak bu tutarın üzerinde olmakta. beyannameye dahil olup olmadına nasıl bakılacaktır. ayrı ayrı mı? 3 mesken toplamımı baz alınır?

Cevap : Her konut ayrı ayrı değerlendirilir. 3 konutun toplamı dikkate alınmaz. Verdiğiniz örneğe göre DKV beyannamesi verilmez.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.