Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 31.05.2023 11:18 (Üye) Soru : Merhaba, 2023-Nisan ayında bildirim yapabileceğimiz BA-BS bulunmamakta boş ta olsa bildirim yapmak zorundamıyız? Yoksa herhangi bir bildirim yapmamıza gerek bulunmamaktamıdır? Teşekkürler.

Cevap : BOŞ ba bs verilmesi zorunluluğu yok. Bildirim yapılacak belge yok ise B formu boşta olsa verilmez. Bu konuda bilgilendirmede yapılmaz. Konu ile ilgili aşağı linkde bulunan yazımızı inceleyiniz. https://www.ismmmo.org.tr/dosya/3648/Mevzuat-Dosya/05122022-ba-bs-aciklama.pdf
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.