Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.06.2023 12:00 (Üye) Soru : Üstadım Merhaba, Firmamız 2022 yılı ile ilgili vergi incelemesine girdi. Defter ve belgelerimiz müfettişte. Haziran/2023 sonuna kadar yevmıye defter kapanış tasdiki yapmamız gerekiyor. Müfettiş inceleme bitmeden defterleri veremem diyor. Bununla ilgili herhangi cezai bir işlem olur mu ilerleyen zamanda bilgi rica edebilir mıyım?

Cevap : Defteri Müfettişten yazı ile isteyiniz. Defteri vermek zorunda dır. Vermemesi halinde konuyu üst makamına bildiriniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.