Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 04.07.2023 12:08 (Üye) Soru : 1-01.07.2023-31.12.2013 tarihleri arasında asgari ücrette yapılan zam, işçin günlük yemek ve yol ücretine de yapıldı mı?? yapıldıysa ne kadar yansıtıldı?? bilgilendirmenizi rica ediyorum. 2. bayram tatilinde çalışanlar 9 gün üzerinde mi mesai alacak yoksa 4 gün üzerinde mi ?? bilgilendirmenize şimdiden teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.

Cevap : 1. 105,75 TL 01.07.2023 sonrası için yemek bedeli 2.arefe yarım gün sonrası 4 gün kurban bayramı olup çalışma günlerinize göre hesaplama yapınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.