Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.08.2023 13:32 (Üye) Soru : Kolay gelsin geçici vergide brüt kazanç dağılımı kısmında 600 satışlardaki bakiyeyi yazdıktan sonra 999999 yazarak 602 diğer gelirlerdeki bakiyeyi yazmamız gerekli mi yoksa sadece 600 yurtiçi satışlar yeterli olur mu .? Teşekkürler.

Cevap : 602 esas faaliyet gelir değildir. Brüt kazanç dağılımı kısmında 600 ve 601 deki tutarlar yazılır.602 esas faaliyet gelir değildir. 602 hesabı bir kez daha inceleyiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.