Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 29.08.2023 11:58 (Üye) Soru : Merhaba Vakıf Mükellefim almış olduğu ürün iadesi için Satıcı firma tarafından iade faturası yada gider pusulası düzenlenmesi hususunda ısrar etmektedir. Bizde V.U.Kanuna tabi olmadığından gerek iade ft yada Gider Pusulası düzenleyemiyeceğimizi Satıcı firma olarak sizin ürünü Gider Pusulası ile iade almanız gerektiğini ilettik Vakıflarda Alınan ürün iadelerinin belge düzeni ne şekilde olmalıdır.Bu konu hakkında bilgi rica ediyorum Saygılarımla

Cevap : Sizin düşünceniz doğrudur. Satıcı firma iade için kendisi size Gider pusulası düzenleyecek Muhatap olduğunuz kişi bu konuları bilmeyebilir. Bu neden ile Firmada bu işlemleri yapan Bir meslek mensubu ile görüşünüz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.