Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.10.2023 14:30 (Üye) Soru : mrb .2020 tılında tasfiyesi biten ltd şirketi için 2019 yılı için izgha davet istenmektedir düzeltme yapmak istediğimde ise yetkiniz bulunmamktadır denmektedir bu şirket münfesih kapalı olduğu için turmob nezdinde nasıl bir sözleşme yapıp beyan gönderilir.sorumlulukmu,beyan göndermemi ücret açısından sadec kdv beyan düzeltilecek

Cevap : Öncelik ile beyanname gönderebilmeniz için VD de Tasfiye edilmiş şirketin mükellefiyeti yeniden açılır. Türmob sözleşmesine gerek yok GİB den ARACILIK sözleşmesi yapılarak düzeltme beyannamesi verilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.