Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 19.10.2023 12:20 (Üye) Soru : merhaba sirketimiz 2022 yilinda kurulmustur imza yetkilimiz de aralik 2023 yilina kadar 1 yillik olarak secilmistir. sirket 2023 yili nisan ayinda ozel hesap donemine gecmistir. ayni imza yetkilimiz ile devam etmek istiyoruz sirket yonetim kurulu karari alip ayni kisiyi imza yetkiliimiz secebilir miyiz? ya da yapmamiz gereken baska bir islem var mi? yakin zamanda adres degisikligi de yapacagiz.

Cevap : Hesap döneminin çeşidine göre imza yetkisi olmaz. İmza yetkisi süresi dolmada yeni yetkilendirme için Genel kuruldan karar alınır. Eski yönetici yeniden seçilebilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.