Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.10.2023 16:31 (Üye) Soru : Merhabalar, meslek mensubu olup bir şirkette bağımlı çalışmaktayım. Yakın zamanda büro tescil edip yıl sonuna doğru(aralık ayında) ofisimi Gaziantep'e nakil etmek istiyorum. Bununla ilgili mevzuatta herhangi bir behis var mıdır. İşlemler için neler yapmam gerekecek nakil işlemi yaklaşık ne kadar sürer. Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.

Cevap : Çalıştığınız firma ile ilgili özel bir işlem yapılmaz. İstanbul'da veya başka il de büro açmanız halinde odaya müracaat edilerek çalışanlar listesine kayıt yapılır. Nakil konusundaki bürokratik işlemler için Oda idare müdürlüğünden bilgi alınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.