Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 16.07.2024 17:18 (Üye) Soru : Hocam merhaba. Serbest Meslek Kazanç mükellefi Mimar müşterimiz Defter Beyan Sistemine dahil olup, kendi defterini kendi tutmak istiyor. Mimarlar kendi şifreleri ile Defter Beyan sistemi üzerinden kayıtlarını ve Beyanname onaylarını yapabilirmi. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Cevap : Serbest meslek erbaplarından sadece SM.SMM,YMM ve Avukatlar DBS den defterlerini tutmak ve Beyannamelerini göndermek için VD den ŞİFRE alabilirler Diğer Serbest meslek erbapları Şifre ALAMAZLAR.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.