Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 01.08.2024 14:39 (Üye) Soru : Sayın Danışman. Adi Ortaklıkta Gerçek Faydalanıcı Girişinde sorun yaşamaktayım. Önceki yılki giriş formları GİB, İnternet VD Gerçek Faydalanıcı Bilgi Formu olarak bulunmaktadır. Fakat bu yılki giriş oradan yapılamamaktadır. Yardımcı olursanaz memnun olurum. İyi çalışmalar.

Cevap : GİB web sayfasından e-İşlemler sekmesinden İnteraktif VD sistemine giriş yapınız. Buradan İnternet VD sistemine giriniz. Bu alandan " Diğer Bildirim ve Bilgi Girişleri" tıklayınız. Yine de işlem yapamıyorsanız daha sonra deneyiniz veya GİB ile görüşünüz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.