Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 26.09.2024 16:45 (Üye) Soru : Merhaba, mükellefin düzenlemekte zorluk çektiği durumlarda earşiv faturasını ofisimiz bilgisayarında düzenleyebilir miyiz, ONAY kodu mükellefin telefonuna gidecektir. Bu işlem uygun mudur, değilse bir cezai sonuç doğurur mu. Konu hakkında bilgi arz ederim. Teşekkürler..

Cevap : Mükellef faturasını kendisi düzeneler .Meslek mensubunu böyle bir görevi ve yetkisi yok. Meslek mensubun müşterisinin faturasını düzenlemesi etik değildir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.