Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 09.10.2024 10:42 (Üye) Soru : Merhaba E- Fatura mükellefi Limited.Şirketi Nevi Değişikliği yaparak Şahıs işletmesine dönüştüğünde. Yeni oluşacak şahıs işletmesi için e-Fatura mecburiyeti var mı ? Kağıt fatura kullanabilir mi ?

Cevap : E Fatura mükellefi Limited. Şirketi Nevi Değişikliği yaparak Şahıs işletmesine dönüştüğünde. Yeni oluşacak şahıs işletmesi için e-Fatura kullanacak. TÜM MÜKELLEFLER; 6.900 TL nın altındaki satışlar için Kağıt fatura kullanabilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.