Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.12.2024 14:17 (Üye) Soru : Merhaba, Grup şirketlerinin birinde bağımlı çalışan olarak Mali Müşavirlik hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda tam tasdik kapsamında olan bir şirketimizde sigortalı olarak hizmet vermekteyim. Sigortalı olarak çalıştığım şirketin sermaye azaltım raporunu düzenleme ve imzalama yetkim var mıdır?

Cevap : Sigortalı olarak çalıştığım şirketin sermaye azatlım raporunu düzenleme ve imzalama yetkiniz yok. Mesleki yetki birinci firmada kullanılmaktadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.