Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.12.2024 12:20 (Üye) Soru : Merhaba sayın yetkili, İlköğretim ve anaokulu hizmeti veren özel okul mükellefi erken kayıt kampanyası kapsamında gelecek eğitim öğretim dönemlerine 1 yıllık yada 2 yıllık kayıtlar alıyor. Kayıtlar doğrultusunda velilerden ödemeler gerçekleşiyor. Bu kapsamda gerçekleşen ödemeleri avans olarak nitelendirip faturasını ilgili yıl eğitim hizmeti verildikten sonra mı kesilmesi gerekir? Bilgi rica ederiz.

Cevap : Bu kapsamda gerçekleşen ödemeleri avans olarak nitelendirip faturası ilgili yıl eğitim hizmeti verildikten sonra kesilmesi gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.