Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.12.2024 13:04 (Üye) Soru : Merhabalar, Büro kapanışını 30.12.2024 tarihi ile yapmak istesem gerekli işlemler nedir. Konu hakkında bilgi rica ederim süreç nasıl ilerliyor. Mükelleflerin sözleşmelerini ne zaman iptal etmeliyim? teşekkürler, ,

Cevap : Vergi dairesine Kapanış Tarihinden itibaren1 ay içinde başvuru yapılacak Mükellefiyet Kapandığı için Şifrenizde iptal olacak. Müşterilerinizin ve sizin beyannameleri başka meslek mensubunca verilecek. Müşterilerin sözleşmesinde 1 ay içinde fesih edeceksiniz. Oda için ise Size daha önce verilen Büro tescil belgesini iade edeceksiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.