Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 16.01.2025 12:06 (Üye) Soru : Merhaba üstadım, Yaklaşık 1 yıldır ödeme alamadığım, ulaşamadığım mükelleflerim var. Alacağımı bir gün alırım diye bugüne kadar sabredip beyannamelerini boşta olsa bugüne kadar verdim. 2025 yılında bunların iş ve işlemlerini artık yapmak istemiyorum. Kendilerine ulaşamıyorum da . Yarın öbür gün sorumluluğum olmaması adına bununla ilgili ne yapmam gerektiği konusunda bilgi vermenizi rica ediyorum.

Cevap : Müşterinizin bilinen adresine 2025 yılında Noterden ihtar gönderiniz. Sözleşmeleri de tek taraflı fesih ediniz. Müşterinizin bağlı olduğu VD nede bilgi veriniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.