Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.02.2025 15:46 (Üye) Soru : Sayın Danışmanım, sözleşmeleri ebirlikten fesh ettim. şekilde fesh edilen sözleşmeler gib de gözükürmü gibdende etmek gerekirmi. 31/01/2025 yılında fesh edilen sözleşmeler için 2024 yılı GV beyannamelerini ben verebilirmiyim.

Cevap : Şayet firma kapanmamış ise; GİB sözleşmesini fesih etmez iseniz yeni meslek mensubu beyanname göndermez.2024 Yıllık beyannameyi ARACILIK sözleşmesi yaparak göndereceksiniz. .Firma kapanmış ise Yıllık Beyannameyi gönderdikten sonra GİB sözleşmesini fesih edeceksiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.