Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 27.03.2025 09:21 (Üye) Soru : Merhaba; Mobilya üretimi ve montajını yapan imalatçı firmanın keseceği faturalarda tabi olduğu kdv oranı yüz de kaçtır...??

Cevap : KDV % 10 oranlı mobilyalar için aşağıdaki lindeki listeyi inceleyiniz. Listede belirtilen mobilyalar için % 10 oranı uygulanır. Listede olmayanlar için ise % 20 oranı uygulanır. Montaj için % 20 KDV hesaplanır. https://www.ismmmo.org.tr/dosya/1292/Mevzuat-Dosya/MOBILYA-KDV-ORAN.pdf
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.