Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.04.2025 10:49 (Üye) Soru : Mrb, Aşağıda tarafımıza gelen bir mail var. Dövizli Fatura ve tahsilat düzenleme ile ilgili . Doğrulu hakkında bilgi rica ederim. 06.03.2025 tarihinde yayınlanan Türk Parası Kıymetinin Koruması ile ilgili tebliğ aşağıdaki gibidir. Yurt içi müşterilerimize Dövizli fatura düzenlenebilecek ve tahsilatımızı da Döviz cinsinden tahsil edebileceğiz.

Cevap : "Yurt içi müşterilerimize Dövizli fatura düzenlenebilecek ve tahsilatımızı da Döviz cinsinden tahsil edebileceğiz." Doğru haber Bahsettiğiniz konu hakkında oda web sayfasındaki duyur aşağıdaki linkdedir. Mevzuattaki değişiklikleri günlük olarak web sayfamızdan takip etmenizi öneririz. https://ismmmo.org.tr/dosya/5359/Mevzuat-Dosya/10032025-doviz-ile-yapilacak-odemeler-hk.pdf
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.