Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 21.04.2025 17:09 (Üye) Soru : Merhaba Mükellefim 2025 yılında benle çalışmaktadır. 2024 dönemi önceki mali müşaviri tahsilatını yapamadığı için 2024 kurumlar vergisi beyannamesini onaylamayacağını bildirmiş. Bu mümkün müdür? Bilgi vermenizi rica ederim.

Cevap : 2024 Yılı beyannamesi önceki meslek mensubunca gönderilecek. NOT: Müşteri sizden önceki meslek mensubu ile olan sorununu çözmesi gerekir. ileri de sizin de başınıza bu tür olay gelebilir. Mesleki dayanışma yapmanızı öneririz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.