Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 29.04.2025 09:24 (Üye) Soru : Değerli Üstatlar bu konu kim bilir kaç defa karşınıza çıkmıştır. İnanın gün geçmiyor ki karşımıza bununla ilgili bir şey çıkmasın. Konumuz Enflasyon Muhasebesi. Şimdi biz 2023 de Enflasyon düzelmesi yaptık. 580 Geçmiş Yıllara Zararlarında rakam oluştu. Tabi Bir de 502 de oluştu. Bir takım yorum ve kaynaklarda gördüklerimize istinaden bu iki hesabı Mahsup yolu ile kapatma yoluna gidebilirsiniz denildi. Şimdi deniliyor ki 580 deki rakamı görmeyince veya enflasyon düzelmesi yapılmayınca izaha davet ediliyormuşuz. Konu ile ilgili görüşlerizi bekler bir gün şu konunun rafa kalktığı huzurlu günler dilerim.

Cevap : Duyumlar göre değil ,Kanun ve Tebliğlere göre işlem yapınız. Özellik ile sosyal medyadaki bilgi kirliliğine itibar etmeyiniz. 502 hesap 580 hesap ile mahsuplaşır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.