Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 16.05.2025 12:37 (Üye) Soru : Merhaba, E defter gönderimi ile ilgili, E defter gönderilirken nelere dikkat edilmesi gerekir ? 120 hesap,320 hesap,340 hesap ters bakiye verdiği zaman bir sorun olur mu ? Cevaplar için Teşekkür Ederiz.

Cevap : Muhasebe kayıtları TDHP na göre yapılması halinde özellik ile dikkate edilecek bir durum olmaz. Ters bakiyeli hesaplar için Yıl sonunda virman yapılır. Yıl için de isteğe göre virman yapılır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.