Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.07.2025 13:59 (Üye) Soru : MERHABALAR. BİZ GERÇEK KİŞİ İŞLETMESİNİ LİMİTED ŞİRKETE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ. VE BU İŞLETME ESASINA TABİ VE DEFTER BEYAN SİSTEMİNİ KULANMAKTAYIZ. TÜR DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR Mİ OLABİLİYORSA GEREKLİ EVRAKLAR VE DEFTER BAYAN SİSTEMİNDE NASIL SMM RAPORU HAZIRLAYABİLİRİZ BİLANÇO DEĞİL FİRMA

Cevap : İŞLETME DEFTERİNE TABİ OLAN MÜKELLEFİYET ŞİRKETE DÖNÜŞEMEZ. BİLANÇO ESASINA GÖRE VERGİLEME YAPILMASI HALİNDE DÖNÜŞÜM OLUR.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.