Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.02.2026 13:10 (Üye) Soru : Merhabalar, bu şirketimiz ile bugun ikinci sorum olacak, nace kodumuz 621000 - BILGISAYAR PROGRAMLAMA FAALIYETLERI , havacılık eğitimi üzerine tasarladığımız sitemizde onlıne havacılık eğitimi verip bu anlamda eğitim karşılığı sertifika verilecektir, fakat bu sertifikayı yetkilendirilmiş anlaşmamız gereği başka bir kuruluş verecektir, bu anlamda bu faaliyeti yürütmemizde sakınca var mıdır? Yoksa faturalaşma nasıl olmalıdır? hizmeti alanlara keseceğimiz fatura ve belgeyi veren kurumla aramızdaki faturalaşma olarak. Teşekkürler.

Cevap : Sertifika konusunda bilgimiz yok. Vermiş olduğunuz hizmet için fatura düzenleyeceksiniz. Sertifika veren firma size fatura düzenleyecek ise bu fatura sizin için gider olur.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.