Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.04.2026 12:12 (Üye) Soru : İYİ ÇALIŞMALAR, 869300-PSIKOLOGLARIN, PSIKOTERAPISTLERIN, PSIKOLOJIK DANISMANLARIN VE PSIKOANALISTLERIN FAALIYETLERI (TIP DOKTORLARI HARIÇ) TAKVIM BEYAN OLUNAN MATRAH TAHAKKUK EDEN VERGI ONAY KODU İLE MÜKELLEFİYET AÇTIK VERGİ DAİRESİ TİCARİ KAZANÇ OLARAK AÇILIŞ YAPTI BU MÜKELLEFİN SERBEST MESLEK OLARAK AÇILIŞI YAPILIP SERBEST MESLEK FTSI KESMEMİZ GEREKMEZMİ.VERGİ DAİRESİNE DEĞİŞİKLİK İÇİN NASIL BAŞVURU YAPMAMIZ LAZIM.TEŞEKKÜR EDERİM.

Cevap : BAHSETTİĞİNİZ FAALİYET SERBEST MESLEK FAALİYETİDİR. VD NE DİLEKÇE İLE MÜRACAAT EDİNİZ BAŞ VURU İÇİN ÖZEL BİR İŞLEM YAPILMAZ.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.