Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.05.2026 14:59 (Üye) Soru : FİRMAMIZ 2026 YILINDA BİLANÇOYA GEÇMİŞTİR. YEVMİYE KEBİR BERATLARI GÖNDERİLİYOR ANCAK ENVANTERİNİ GÖNDERİRKEN EB-000000 Paket i lenirken hata olu tu. HATA : Sicil ile iletişim sırasında hata alındı HATASI ALIYORUZ. E ENVANTER BAŞVURUMUZ YAPILI İMZALAMA İŞLEMİ DE YAPMAKTAYIZ FAKAN GİBE PAKET YÜKLENEMİYOR. KONU İLE ALAKALI DEFALARCA MAİL ATILDI GERİ DÖNÜŞ SAĞLANMIYOR. USULSÜZLÜK YEMEK İSTEMİYORUZ. FAKA SÜRESİ İÇİNDE ÇÖZÜM ÜRETİLMİYOR. VE KARŞIMIZDA MUHATTAP BULAMIYORUZ. NE YAPMALIYIM?

Cevap : TEKNİK OLARAK BİZİM YAPACAĞIMIZ BİR İŞLEM YOK. ODA VE TÜRMOB OLARAK E-ENVANTER BERAT YÜKLEME SÜRELERİNİN UZATILMASI TALEP EDİLMİŞTİR.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.