Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.06.2026 12:29 (Üye) Soru : Bir LTD.ŞTİ. mükellefimize yazar kasa fiş kesmediğinden dolayı 9 adet 17 bin tl ,1 adet 34 bin tl ve 1 adet de 175 bin olmak üzere 10 adet fiş düzenlemediği için 3074-ÖÜCZ kesilmiştir.Daha önceki dönemlerde Danıştay Kararına istinaden Vergi Mahkemesine itiraz edip Usulsüzlük Cezalarını iptal ettirebiliyorduk.Yapılan yeni düzenlemelerle bunun önüne geçilmişmidir,yoksa hala mahkeme yolu ile itiraz edip kazanma hakkımız devam etmektemidir.İyi çalışmalar.

Cevap : Mahkemeye dava açabilirsiniz. Kazanma hakkı diye bir varsayım olmaz. Kararı mahkeme verir. Bu konuda yorum olmaz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.