Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 01.09.2026 16:35 (Üye) Soru : Bir mükellefimiz yasal bir siteden iddaa ve maç tahminleri yaparak kendine yurt dışından aboneler toplamış,ve bu yurtdışındaki abonelerden artık aylık olarak kripto üzerinden ödeme almaya başlayacakmış. Bu hizmeti yapabilir mi? Yaparsa bu hizmet yurt dışına verildiği için KDV den muafmıdır.

Cevap : kripto üzerinden ödeme alıp almayacağı konusununsa bilgimiz yok. Hizmet yararlanma yurtdışında olduğu için KDV hesaplanmaz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.