Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 14.09.2026 11:52 (Üye) Soru : merhabalar, bağımsı denetim şirketi kurmak istiyoruz.ünvanımız dakik bağımsız denetim ltd şti olarak kullanmak isityoruz. aynı zamaanda kuracağım şirket üzerindende muhasebe ve müşavirlikte yapacağım.ünvanda ayrıca mali müşavirlik ibarelerinin geçmeside gerekirmi?

Cevap : 3568 Sayılı Kanuna daki işlemlerin de yapılacağı sözleşmede belirtilmesi halinde Unvanda "Serbest Muhasebesi Mali Müşavirlik" unvanı da yer alacak.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.