Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.11.2009 14:36 (Üye) Soru : Merhabalar, Türk telekoma ait faturalarımız ve Turkcell cep telefonu faturalarımız elimize bazen ulaşmayabiliyor postadan dolayı..Bu faturalara ilişkin ödemelerimiz ise bankadan otomatik talimatla ödeniyor..Bu durumda ulaşmayan telefon faturalarımı nasıl işleyebilirim..kdv'sini, iletişim vergisini vs vergilerin rakamlarını bilemediğim için direk kkeg olarak işlemem doğrumudur?

Cevap : Sayın Kekiç, Bahsettiğiniz faturalar e-fatura olarak ilgili kurumlardan istenebilir ve muhasebeleştirilir. Belgesi olmayan giderlerin ödemesi otomatik öd. olarak yapılıyorsa KKEG olarak muhasebeleştirilir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.