Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 31.07.2008 13:54 (Üye) Soru : Merhaba! Son çıkan yasada stajyerlerin durumu ne olacak. Staj dosyasını açanlar bu yeni yasadan(3 yıl staj şartı) etkilenecekler mi? Teşekkür ederim..

Cevap : Yasanın yayınlandığı tarihten önce Staja başlama sınavını kazanmış adayların staj süreleri 2 yıl olarak devam edecektir. Ağustos 2008 döneminden başlamak üzere alınan yeni başvurular ile daha önce kazanamamış olan adayların staj süreleri 3 yıl olacaktır. İyi çalışmalar, saygılarımızla.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.