Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 15.09.2008 09:53 () Soru : Selamlar, 01.01.2007 de stajımı başlattım. Tesmer’ in düzenlediği SMMM yeterlilik kursuna giderek stajımı 3 ay kısalttım. Sınava 22-23 Kasım 2008’de girmek için başvurumu yaptım. İş değişikli yapma olasılığım var. 30.09.2008 de bitmesi gereken staj sürem sonraki ayada sarkabilir. Doldurman gereken 630 günlük staj süresini en geç ne zamana kadar doldurmalıyım? Teşekkürler, İyi çalışmalar.

Cevap : Sayın Yeliz ÇAKIR, 30 Eylülde stajınızın bitmesi gerekiyor. Ancak işyeri değişikliği yapacaksanız. İşyeri değişikliği evraklarınızla Odamıza gelmeniz gerekmektedir. Ancak staj süreniz olan 630 günlük sürenizin sınav tarihinden önce doluyor olması gerekmektedir. Bu nedenle yeniden taahütname hazırlayarak Odamıza gelmeniz gerekmektedir. iyi çalışmalar STAJ MÜDÜRLÜĞÜ
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.