Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 01.06.2010 09:21 (Üye) Soru : şahıs şirketi olan bir danışmanlık firmasının faaliyet gösterdiği, 95 mt2 alanlı bir yerin, bağımsız bir odasını 15 mt2 sini kiralayıp, büro açabilirmiyim? teşekkür ederim.

Cevap : Sayın Bostancı, Sadece meslek mensupları aynı büroyu kullanabilirler, bunun dışında bir şirlet yada serbest meslek erbabından aynı işyerinin bir odasının kiralanması vb.çalışma usul ve esaslarına aykırıdır. İyi çalışmalar, Genel İdare Müdürlüğü
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.