Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 07.07.2010 14:26 (Üye) Soru : İyigünler. Şirketlerimizden biri Türkiye genelindeki müşterilerine mal gönderiyor. Her firma için Alıcılar hesabında il olarak alt hesap açtık. Şubeleri olan Çetinkaya, Özdilek, YKM gibi firmaları 220 Alt hesaplarında çalıştırmak istiyoruz. Bu firmalarla hem daha uzun vadeli çalışıyoruz, hemde tüm şubeleriyle ayrı olarak görmek istiyoruz. Sakıncası varmıdır. Teşekkürler.

Cevap : Sayın Çelik, Bahsettiğiniz firmalara ilişkin 1 yılı aşacak alacakları 220 hesaplarda takip edebilirsiniz. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.