Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.07.2010 11:20 (Üye) Soru : Merhaba, BA BS formalarında bedelsiz, promasyon faturaların adetleri yazılması gerekir mi ? örneğin X firmasının 15 adet faturası toplam 50.000,00 TL faturası var ayrıca 1 adette bedelsiz faturası var; 16 adet 50.000,00 TL mi olarak gösterilecek yada 15 adet 50.000,00 olarak mı ba bs form verilecek.Teşekkür ederim.

Cevap : Sayın Dizdar, Ba-Bs formlarında tüm mal ve hizmet alımları ve satımları bildirilecektir. Dolayısıyla bedelsiz olan fatura da bu formlarda bildirilecektir. (Yani 16 adet fatura 50.000 TL olarak yazılacaktır.) Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.