Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.08.2010 11:53 (Üye) Soru : Merhabalar.. Hem yapımcı hemde ajans olarak faaliyet göstermekte olan mükellefimiz yurtdışındaki venezuella ve kostarika ülkeleriyle hizmet anlaşması yapacaktır. Çifte vergiyi önleme anlaşmaları arasında bu iki ulkeyi göremedim. Sonuç itibariyle Bu ülkelerden gelecek olan hizmet faturaları için Stopaj ve Kdv2 yönünden sorumluluğumuz varmıdır ?

Cevap : Sayın Üstün, Yurt dışından ithal edeceğiniz hizmetler için 2 nolu KDV ve kurum stopajı hesaplamak zorundasınız. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.