Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.10.2008 14:25 (Üye) Soru : Sayın İlgili, 30/09/1965 doğum tarihi,01/11/1985 işe giriş(ssk) ;prim ödeme gün sayısı 4.021 olan erkek kişi 01.10.2008 tarihinden sonra eğer anonim şirket kurucu ortağı olursa(yönetim kurulunda yer almayacak); 1-Yeni kanuna göre durumu ne olacak? 2-Emeklilik durumunu süreyi de belirterek açıklar mısınız?

Cevap : Değerli Meslek Mensubu Şirket ortağı olarak çalışan kişiler 4 / b kapsamında değerlendirilir. özlük bilgilerinizle emeklilik sorgulaması yapmanız daha doğru olacaktır. İyi çalışmalar
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.