Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.10.2008 16:23 () Soru : Yabancı ortaklı bir A.Ş de staj yapmak istiyorum.Gerekli koşullar nelerdir.. Eğer yanlış okumadıysam yönetmelikte sadece şirketin ticaret sicil gazetesinde yayınlanan ticari merkezinde 1 stajyer staj yapabilir ibaresi yer alıyor.Bu durumda her bir AŞ de sadece 1 stajyer mi denetim veya gözetim altında staj yapabilir.

Cevap : Yabancı şirketlerde staj yapılabilir. Ancak şirketlerin kuruluş gazeteleri ve son gazeteleri özellikle istenmekte ve inceleme sonucunda bir problem yoksa staj evraklarınız tamamlayarak stajınızı başlatabilirsiniz. Şirketlerde artık yeni yasaya göre birden fazla meslek mensubu bulunması halinde meslek mensubu sayısı kadar aday staj yapabilir. iyi çalışmalar, STAJ MÜDÜRLÜĞÜ
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.