Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 25.12.2008 13:02 () Soru : 08Kasım2008 staja başlama sınavını kazandım.Ocak 2009 da staja başlamak istiyorum.2 ortağı olan Limited şirket şireketteki ortaklık payım %60,bağkur kaydım yok ve ssklı olarak görünüyorum.imza yetkisine sahip değilim.Bu şekilde staja başlayabilirmiyim yada nasıl bir yol izlemeliyim.ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.

Cevap : Sayın İbrahim MERT, Vergi dairesinden ve Bağ-kurdan yazı aldıktan sonra mükellefiyetiniz görünmüyorsa staj yapmanızda bir sakınca yoktur. iyi çalışmalar STAJ MÜDÜRLÜĞÜ
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.